This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free shipping from €49.95 Ordered before 5 p.m., shipped the same (business) day

Vacatures

Join the team

Werken bij Salted Stories is een kans om onderdeel te worden van een snelgroeiend merk, waarbij je werkt in een prettige werk omgeving met een jongdynamisch en enthousiast team. Wij bieden onze medewerkers een mooi hoofdkantoor met een showroom. Waar altijd de mogelijkheid is om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. 

Jammer genoeg hebben we nu geen vacatures openstaan. Je bent echter altijd welkom om een open sollicitatie te sturen naar werken@saltedstories.com.

Stages

Ieder seizoen werken wij met stagiaires die op hun eigen manier ons team komen versterken. Als stagiaire bij Salted Stories leer je het hele bedrijf kennen en werk je nauw samen met al onze gezellige collega's. Je krijgt inzicht in alle bedrijfsprocessen en kansen om jouw skills te tonen. We zijn namelijk altijd op zoek naar stagiaires die eigen initiatief nemen, leergierig en gemotiveerd zijn. Interesse? Stuur dan nu een mailtje naar werken@saltedstories.com met je CV en motivatie.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Still spend €49 for free shipping on your order.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty